Pridružite nam se

Zapošljavamo razvojnog programera (m/ž) - dipl. ing./mag. ing./apsolvent računarstva, sa naprednim poznavanjem programskih jezika C#, ASP.NET, PostgreSQL, HTML, CSS, JavaScript (jQuery), F# (poželjno).

Svoju prijavu popraćenu uobičajenom formom životopisa uputite na email adresu vanado@vanado.hr.

Računovodstvo i financije

Prema zahtjevu, cijenjenim smo klijentima u mogućnosti ponuditi kompletan sustav za integraciju i automatizaciju svih poslovnih procesa, uključujući rješenje za financije, računovodstvo i obračun plaće.

U potpunosti smo povezani sa trenutno najkvalitetnijom poslovno-financijskom aplikacijom na našim prostorima - CPP.

Suradnja sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

Sporazumom o suradnji tvrtke Vanado d.o.o. sa Laboratorijem za logistiku Zavoda za industrijsko inženjerstvo Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, omogućit ćemo studentima diplomskog studija stjecanje dodatnih praktičnih znanja i vještina kroz upoznavanje sa realnim proizvodnim sustavima, posjete našim klijentima i definiranje konkretnih problema za zadatke studentskih projekata i diplomskih radova.

Novi EU natječaj za ulaganje u ICT poduzetnicima s potpomognutih područja

Ministarstvo poduzetništva i obrta 21. rujna otvorilo je novi program potpora za poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednjih poduzeća u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000 kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 1.500.000,00 kuna.

Prijave se zaprimaju od 21. rujna 2015. do 15. siječnja 2016. Uvjete natječaja i raspored informativnih radionica možete pronaći na stranicama strukturnifondovi.hr.

Veselimo se budućim poslovnim suradnjama i za sve detaljnije informacije stojimo na raspolaganju.