KONTROLA PRISTUPA I EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Potpuna kontrola kretanja sa jasno definiranim ovlastima čine Vašu tvrtku sigurnom od raznih opasnosti kao što su neovlašteni pristup krugu tvornice ili određenim prostorijama od iznimne važnosti (uprava, alatnice, kontrolne sobe, skladišta i sl.), kako od samih djelatnika tako i od nenajavljenih posjetitelja.

Reguliran pristup proizvodnim/energetskim i sl. postrojenjima uvelike doprinosi tajnosti i štiti Vas od industrijske špijunaže.

Implementacija

Implementacija obuhvaća postavljanje sustava i održavanje opreme. U mogućnosti smo izvršiti povezivanje postojećih sustava kao što su ulazne rampe, postojeći elektroprihvatnici i sl.

Zaštita podataka i izvještaji

Pristup je omogućen lokalno uz autorizaciju korisničkim imenom i lozinkom.
U realnom vremenu, putem aplikacije dostupan je uvid u trenutno stanje evidencije djelatnika sa pregledom svih mjesta prijava.

Sustav kontrole pristupa integriran je sa našim sustavom za evidenciju radnog vremena i sustavom za praćenje proizvodnje Pauk.

Zašto kontrola pristupa

Sveobuhvatnim pristupom (savjetovanje, inženjering, instalacija, nadzor i održavanje alata za identifikaciju) pružamo pouzdanu zaštitu
Vašim ljudima, imovini i podacima.

Evidencija nazočnosti i kretanja osoblja

Automatska identifikacija vozila

Daljinsko upravljanje sustavom

Upravljanje objektima na više lokacija

Integracija sa drugim sustavima

Izvještaji