Sretan Božić i Nova 2021. godina

Našim zaposlenicima, klijentima, poslovnim partnerima i prijateljima želimo sretan Božić i uspješnu Novu 2021. godinu.

Hrvatska 4.0

23. rujna 2020. godine sudionici smo stručnog skupa 'HRVATSKA 4.0 – konferencija o novim tehnologijama, robotici i automatizaciji u industriji' koji se u organizaciji tvrtke Energetika marketing d.o.o. održava u kongresnom centru Antunović u Zagrebu.

Na konferenciji predstavljamo vlastita rješenja za digitalnu transformaciju proizvodnje te govorimo o nizu uspješno provedenih projekata u tvrtkama diljem Hrvatske.

Sretan Božić i Nova 2020. godina

Svim našim klijentima i poslovnim partnerima zahvaljujemo na povjerenju i dobroj suradnji u protekloj godini.

Želimo Vam sretan Božić i obilje uspjeha u nadolazećoj godini.

Poslovni susret - Industrija 4.0 - Tehnologije i projekti

25. rujna 2019. godine u Kraš auditoriumu u Zagrebu, sudionici smo poslovnog susreta u organizaciji Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu.

Cilj poslovnog susreta je razmjena iskustava, tehnologija i rješenja za Industriju 4.0 između austrijskih i hrvatskih tvrtki, kao i uspostavljanje poslovnih kontakata i suradnje na projektima digitalizacije hrvatskog gospodarstva.

Pridružite nam se

Zapošljavamo razvojnog programera (m/ž) - dipl. ing./mag. ing., sa naprednim poznavanjem jezika i tehnologija C#, ASP.NET, PostgreSQL, HTML, CSS, JavaScript (jQuery), F# (poželjno).

Svoju prijavu popraćenu uobičajenom formom životopisa uputite na email adresu vanado@vanado.hr.

Smart Factory: Digitalna Hrvatska

28. rujna 2018. godine u hotelu Westin u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), sudionici smo konferencije o trenutnom stanju, važnosti i rješenjima industrije 4.0 u Hrvatskoj - Smart Factory: Digitalna Hrvatska.

Više informacija pronađite na službenoj internetskoj stranici konferencije.

„Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP putem IKT-a – faza II“

Cilj najavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga je doprinos rješavanju identificiranih slabosti vezanih uz nedostatnu primjenu rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije u poslovnim procesima u malim i srednjim poduzećima s ciljem jačanja njihove tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti.
Prihvatljive su aktivnosti softversko unapređenje minimalno jednog poslovnog procesa

  • - strateško planiranje
  • - upravljanje rizicima
  • - upravljanje ljudskim potencijalima
  • - financije i računovodstvo
  • - upravljanje imovinom
  • - logistika
  • - marketing
  • - nabava i prodaja
Natječaj naziva „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP putem IKT-a – faza II“ namijenjen je poduzetnicima – tvrtkama i obrtima u svrhu ishođenja bespovratnih sredstava kojima namjeravaju unaprijediti određeni poslovni proces u internom poslovanju.
Indikativni datum objave ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga je 30.06.2018., dok je indikativni intenzitet potpore u rasponu od 65-85%.

Sretan Božić i nova 2018. godina

Svim našim klijentima i poslovnim partnerima zahvaljujemo na povjerenju i dobroj suradnji u protekloj godini.

Želimo Vam sretan Božić i obilje uspjeha u nadolazećoj godini.

INDUSTRY&TECH KONFERENCIJA

24. i 25. listopada u kongresnom centru Forum Zagreb, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, održat će se konferencija o modernizaciji industrije kroz digitalizaciju - Industry&Tech.

U sklopu ovog događanja, 25. listopada u 11:50 sati na temu ‘Planiranje proizvodnje i pametne tvornice’ govorit će direktor tvrtke i voditelj razvoja David Burcar, mag.ing.mech.

Više informacija pronađite na službenoj internetskoj stranici konferencije.

GOSPODARENJE ENERGIJOM KROZ SUSTAV /PAUK/

Velik udio energije u jediničnoj cijeni proizvoda zahtijeva pažljivo i sustavno upravljanje energijom u industrijskoj proizvodnji.

Mjerenje stvarne potrošnje energije u realnom vremenu kroz sustav za upravljanje proizvodnjom /Pauk/ omogućuje optimizirani raspored i plan proizvodnje, identifikaciju i eliminaciju nepotrebnih gubitaka bilo koje vrste te sukladno stvarnim potrebama proizvodnih procesa - pregovaranje boljih uvjeta opskrbe i distribucije električnom energijom.

Sretan Božić i nova 2017. godina

Svim našim klijentima i poslovnim partnerima zahvaljujemo na povjerenju i dobroj suradnji u protekloj godini.

Želimo Vam sretan Božić i obilje uspjeha u nadolazećoj godini.

Pridružite nam se

Zapošljavamo razvojnog programera (m/ž) - dipl. ing./mag. ing./apsolvent računarstva, sa naprednim poznavanjem programskih jezika C#, ASP.NET, PostgreSQL, HTML, CSS, JavaScript (jQuery), F# (poželjno).

Svoju prijavu popraćenu uobičajenom formom životopisa uputite na email adresu vanado@vanado.hr.

Suradnja sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

Sporazumom o suradnji tvrtke Vanado d.o.o. sa Laboratorijem za logistiku Zavoda za industrijsko inženjerstvo Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, omogućit ćemo studentima diplomskog studija stjecanje dodatnih praktičnih znanja i vještina kroz upoznavanje sa realnim proizvodnim sustavima, posjete našim klijentima i definiranje konkretnih problema za zadatke studentskih projekata i diplomskih radova.

Novi EU natječaj za ulaganje u ICT poduzetnicima s potpomognutih područja

Ministarstvo poduzetništva i obrta 21. rujna otvorilo je novi program potpora za poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednjih poduzeća u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000 kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 1.500.000,00 kuna.

Prijave se zaprimaju od 21. rujna 2015. do 15. siječnja 2016. Uvjete natječaja i raspored informativnih radionica možete pronaći na stranicama strukturnifondovi.hr.

Veselimo se budućim poslovnim suradnjama i za sve detaljnije informacije stojimo na raspolaganju.