O Pauku

Pauk jest sustav za pametno upravljanje proizvodnjom u realnom vremenu, u izravnoj vezi sa skladištem materijala i sirovina, namijenjen prvenstveno malim i srednjim tvrtkama.

U klasičnim ERP (Upravljanje resursima) sustavima čije su karakteristike složenost i sveobuhvatnost fokus je na prikupljanju financijskih podataka.

Sustav koji spaja informacije, ideje i tehnologiju omogućuje maksimalnu preglednost i kontrolu cijele proizvodnje u realnom vremenu, u svakom trenutku, ma gdje se nalazili.

Implementacija

Cjenovna pristupačnost, brza i laka implementacija, mjerljivi rezultati te jednostavnost korištenja našeg sustava razlozi su zbog kojih je primjenjiv i u malim tvrtkama sa svega desetak zaposlenika.

Ukoliko je potrebno, uz pristup bazi podataka, Pauk je vrlo lako integrirati s već postojećim softverom unutar tvrtke.

Ovisno o veličini tvrtke, zahtjevima i obujmu posla, sama implementacija traje prosječno 30-60 dana.

Po završetku implementacije, naši inženjeri obavljaju stručnu i strpljivu obuku te za cijelo vrijeme korištenja sustava stoje na raspolaganju 24/7 za sve prilagodbe, savjete i tehničku podršku.

Zaštita podataka

Osobitu pozornost pridajemo sigurnosti i zaštiti Vaših podataka od manipulacije, gubitka, uništavanja, pristupa neovlaštenih osoba ili nedopuštenog otkrivanja.

Pauku se pristupa putem standardnih web pretraživača s računala, tableta ili mobilnog uređaja uz autorizaciju dodijeljenom lozinkom/RFID karticom kojom se u sustavu definiraju ovlasti za rad svakog zaposlenika.

Pauk je softver koji će Vaši zaposlenici voljeti radi jednostavnosti unosa podataka i lakoće pretraživanja.

Izvještaji

U realnom vremenu, putem emaila ili smsa obavještava zaposlenike o stanju proizvodnje, izvršenju radnih naloga te alarmnim stanjima - pojavama kvara ili prekomjernom odstupanju u potrošnji energije po strojevima, proizvodnim linijama, pogonima i dr.

Najvažniji su dio Pauka snažni analitički alati koji generiraju izvještaje nabave, prodaje i proizvodnje (ostvarenje dnevnog, tjednog, mjesečnog plana proizvodnje po sektoru, pogonu i sl.; usporedbe ostvarene i kalkulirane cijene radnog naloga i/ili proizvoda; odnosi utrošenih materijala i radnih sati prema normativima za svaki sklop, proizvod ili radni nalog po svakom djelatniku; izvršenje radnih naloga prema rokovima; iskoristivost strojeva i kapaciteta).

Zašto pauk

Kombinacijom bogatog radnog iskustva u industriji i stručnosti u razvoju sustava temeljenih na novim tehnologijama nastao je moćan sustav za upravljanje proizvodnjom pokrivajući ključne aspekte operativne učinkovitosti proizvodnih procesa o kojima ovisi svaki proizvođač.

Proizvodnja

Kvaliteta

Skladište

Održavanje

Radna snaga

Nabava